Registratieovereenkomst

Door acceptatie van deze overeenkomst ga je er mee akkoord dat de forumsoftware cookies zal opslaan in de cache van je browser en/of op je harde schijf. Dit is een tekstbestandje dat kleine stukjes informatie bevat (zoals bijvoorbeeld je gebruikersnaam en wachtwoord). Dit zal ENKEL gebruikt worden om je in- of uitgelogd te houden. De software zal geen andere informatie van of naar je computer versturen.

Door acceptatie van deze overeenkomst ga je ermee akkoord dat je geen vervalste, lasterlijke, onjuiste, beledigende, vulgaire, haatvolle, treiterende, obscene, godslasterlijke, seksueel geori├źnteerde, bedreigende, priv├ę-leven van een persoon schendende, materiaal voor volwassenen of andere ongeoorloofde berichten plaatst. Ook ga je er mee akkoord dat je geen door auteursrechten beschermd materiaal op dit forum zal plaatsen tenzij het onder je eigen auteursrechten valt of je schriftelijke toestemming hebt van de eigenaar van de auteursrechten. Het, al dan niet veelvuldig, plaatsen van spam, reclame, kettingbrieven, piramide verkoop en petities is ook verboden op dit forum.

Door acceptatie van deze overeenkomst geef je aan op de hoogte te zijn van het feit dat het niet toegestaan is om media oproepjes te plaatsen op de site zonder uitdrukkelijke toestemming van een Administrator.

Het is niet toegestaan om op het forum tips te geven, informatie te verstekken of links te plaatsen hoe je aan zelfbeschadiging kunt doen.

Het is niet toegestaan om in berichten, op welke wijze dan ook, contact informatie te plaatsen. Wil je dit toch graag bij anderen bekend maken dan is hiervoor beperkt ruimte in je profiel.

Het plaatsen van seksueel getinte contact oproepjes is ten strengste verboden, evenals het gebruiken van de site als een soort dating site. Hier zijn andere site's voor.

Begrijp wel dat het onmogelijk is voor de beheerders om alle berichten te lezen en de inhoud ervan te valideren, ze zijn daarom niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan. We kunnen de juistheid, compleetheid en bruikbaarheid van informatie in de berichten niet garanderen. Geplaatste berichten zijn de verantwoordelijkheid van het lid dat ze heeft geplaatst, en niet noodzakelijk de mening van dit forum, haar stafleden, hun vervangers, of de eigenaar van het forum. Een ieder die bezwaar heeft tegen de inhoud van een bepaald bericht, wordt aangemoedigd om het bericht in kwestie meteen te melden aan een beheerder of moderator van dit forum. Hiertoe staat onder elk bericht, en bij priveberichten, een link "Meld dit bericht" De staf en de eigenaar van het forum behouden het recht om bezwaarlijke berichten te verwijderen binnen een redelijke tijdspanne, als zij vinden dat verwijderen van een dergelijk bericht noodzakelijk is. Dit is een handmatig proces, dus houd er rekening mee dat niet altijd direct gehandeld kan worden. Hetzelfde geldt voor de informatie in profielen van leden.

Als lid van de site ben jij als enige verantwoordelijk voor de inhoud van de door jou geplaatste berichten. Bovendien verklaar je je akkoord om de host van dit forum, de eigenaars van dit forum, de afhankelijke websites, het bestuur en zijn helpers te vrijwaren van enige door jou veroorzaakte schade.
De eigenaren van dit forum behouden ook het recht tot het onthullen van je identiteit (of enige andere informatie vergaard op dit forum), in het geval van een formele klacht of gerechtelijke vordering die is voortgekomen uit een situatie die is ontstaan door jouw gebruik van dit forum.

Je hebt de mogelijkheid om, tijdens het registratieproces, een gebruikersnaam te kiezen. Deze gebruikersnaam kan achteraf alleen door het beheer veranderd worden onder opgave van een geldige reden. We adviseren je om de naam passend te houden, aanstootgevende gebruikersnamen zullen niet worden getolereerd. Je gaat ermee akkoord dat je het wachtwoord van de gebruikersaccount die je registreert, niet zult doorgeven aan derden, met uitzondering van beheerders, voor je eigen bescherming en rechtsgeldigheid. Je stemt ook in met het feit dat je NOOIT een account van een ander zult gebruiken, om wat voor reden dan ook. Tevens adviseren we je ten zeerste om een moeilijk te achterhalen wachtwoord te gebruiken, om accountdiefstal te voorkomen.

Wanneer er aantoonbaar fake (nep)  berichten geplaatst worden, behoudt het beheer zich het recht voor om de plaatser van deze berichten van de site te verwijderen.

Nadat je jezelf hebt geregistreerd en bent ingelogd op dit forum, zul je een meer gedetailleerd profiel kunnen aanmaken. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om de informatie in dit profiel proper en juist te houden. Enige informatie die de eigenaar van het forum of de staf als onjuist of onzedelijk beschouwt, zal worden verwijderd, met of zonder berichtgeving vooraf. Gepaste sancties kunnen volgen.

Bij ieder bericht dat je plaatst, zal je IP-adres worden opgeslagen, voor het geval dat je toegang tot het forum ontzegd moet worden of je ISP benaderd moet worden. Dit zal enkel gebeuren in geval van een ernstige inbreuk op deze overeenkomst dan wel bij overtreding van de wetten.