Auteur Topic: Jongens die kijken naar andere meisjes/vrouwen  (gelezen 1176 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

 • Proeflid
 • Berichten: 1
 • Leeftijd: 21
Jongens die kijken naar andere meisjes/vrouwen
« Gepost op: 12 juni 2016, 01:24:07 »
Ik probeerde een forum te vinden waar ik zo anoniem mogelijk kon blijven, dus ben ik hier terecht gekomen.
Ik ben 19 en in een relatie van bijna een half jaar. Uit ervaring weet ik (en ook door zoveel keer bedrogen te worden door verschillende jongens) dat ze kijken naar andere meisjes (zowel op internet, hier heb ik het niet over porno want niet elke jongen doet dat, i know., en op straat)

Nou mijn geval is dus dat mijn vriend niet wil toegeven dat hij kijkt naar andere meisjes. Ik heb het hem zo veel keren duidelijk gemaakt dat hij eerlijk moet zijn daar over, want dat is iets wat in het mannelijk instict zit.. het ''jagen'' op vrouwen, net zoals bij dieren. Maar hij blijft maar niet toegeven, blijft maar zeggen dat hij dat niet doet omdat hij genoeg aan mij heeft en er geen nood aan heeft om te zitten kijken naar andere meisjes. En met kijken bedoel ik dan staren en andere mooi vinden,.. of misschien  nog meer, maar dat is nogal louche.

Kunnen hier meiden reageren met hun eigen ervaring of gewete? Ik blijf hier gewoon een half jaar mee vast zitten omdat hij het niet wil toegeven. Ik wil hier niets horen over 'vertrouwen', want dat heeft er niet zo veel mee te maken. Het gaat hier om eerlijkheid

 • Global Moderator
 • *****
 • Berichten: 1.803
 • Leeftijd: 2014
 • Locatie: Regio R'Dam
 • Geslacht: Man
 • Vraagbaak
  • www.liefdesvragen.nl
Re: Jongens die kijken naar andere meisjes/vrouwen
« Reactie #1 Gepost op: 12 juni 2016, 22:28:08 »
Hallo gny,

In de eerste plaats van harte welkom hier op het forum.

Ik ben geen meisje maar kan juist daardoor misschien wel beter oordelen over jouw mening dan een meisje :)

Ik de eerste plaats vind ik het jammer dat je zo enorm generaliseert. Ik zou enorm hypocriet zijn wanneer ik zou zeggen dat ik andere meisjes niet meer zie wanneer ik in een relatie zit maar de bewering dat alle jongens expliciet naar andere meisjes kijken, en ze zelfs aanstaren, terwijl ze in een relatie zitten vind ik te ver gaan.

Maar, wat is er mis mee om even een blik te werpen op een ander meisje ? Haar misschien zelfs wel mooier te vinden ? Zit bij jouw je relatie in je schoonheid ? In dat geval heb ik ernstig medelijden met zowel jou als je partner. Volgens mij is liefde een gevoel. En natuurlijk vraagt dit enige vorm van aantrekkingskracht maar alleen aantrekkingskracht is niet voldoende voor liefde.

Geloof mij, wanneer ik met mijn partner over straat loop werp ik echt wel eens een blik op een ander meisje. Maar niet meer dan dat. Loop ik alleen over straat dan zal ik vast iets meer vrijheid nemen maar zelfs dan, wat is er mis mee zo lang ik niet probeer iemand te versieren terwijl ik in een relatie zit ?

Geloof mij, wanneer jij blijft proberen je vriend uitspraken te ontlokken waar hij niet achter staat of waar hij zich niet in kan vinden zal dit op termijn slechts ƩƩn resultaat hebben en dat is een beƫindiging van je relatie.

Probeer een beetje realistischer naar dingen te kijken en zeker niet iedereen over Ć©Ć©n kam te scheren.

Sterkte,

Happy_Man

 • Nieuwe Bekende
 • **
 • Berichten: 55
 • Leeftijd: 19
 • Geslacht: Vrouw
Re: Jongens die kijken naar andere meisjes/vrouwen
« Reactie #2 Gepost op: 17 juli 2017, 23:28:51 »
Ook, als hij naar meisjes zou kijken, betekent het niet perse dat hij ze knap vindt.
Ik heb ook een vriend en hij zegt dat hij niet op borsten of konten let van andere meisjes, wat ik ook niet geloof van zelfs ik kijk ernaar HA
Maar het stoort mij nu ook niet meer zo. Je moet gewoon echt onthouden dat ookal zouden er knappere meisjes rondlopen, hij jou toch automatisch knapper zou vinden, zelfs op je lelijkste dagen. Als hij echt van je houdt tenminste maar daar ga ik maar van uit.
Onthoud dat jij zijn vriendin bent en hij van alle meisjes dus het liefste bij jou wilt zijn